A letter from Jun 5th, 2021

Time Travelled — about 2 years

Peaceful right?

Sevgili Gelecekteki Ben :D (yazım tarihi : 5-6/6/2021) 12. Sınıfa Başlayıp Sınav İçin Ciddi Bir Çalışma Yapmaya Başlamana Az Kaldı. Şuanki Hedefin Askeri Öğrenci Olmak (Hava Veya Kara Harp Okulu) Kara Harp Okuluna Gidersen Topçu Komando Olmayı Hedefliyorsun.Hava Harp Okuluna Gidersen de F16 Pilotu Olmayı Düşünüyorsun. Ama KHO Sana Daha Yakın Geliyor. Buarada Şuanda Pandemi Varr. Neyse Bu Zamanları Geçelim Ve Senin Yapman Gerekenlere Gelelim... Açıkçası Ben Sağlık Durumun Elverişliyse Asker Olma Hedefini Değiştirmeni ASLA-KESİNLİKLE İstemiyorum. Bu Seneki Puanlar 350 Vb. Olur Diye Düşünüyorum. Gerçekten Çok Çalışman Gerek. Zor Olduğunu Biliyorum Ama Asker Olmayı İstiyorsun Ve Bu Yüzden Çalışmalısın. Günde 10 saat Çalışsan Süper Olur. Fazla Mı Geldi ? Pomodoro Tekniği Çok İşe Yarıyor Mutlaka Onu Dene. Buarada Kütüphanede Çalışmayı Hayal Ediyorsun. Yakınında Bir Halk Kütüphanesi Var Bence Bu Fırsatı Değerlendirmelisin :) Sonraa Öğretmenini Çok İyi Dinle, Dersi Derste Öğren, Konu Tekrarı Yap, Test Çöz. Eksiklerini Her Zaman Tamamla. Benim Zamanına Gelelim.. Geçen Gün Arkadaşım Şevval İle Arkadaşlığını Bitirdim, İyi Biri Sayılmazdı Ve Kötü Alışkanlıkları Vardı. Şuanda Pandemi Var Ve Çoğu Arkadaşım İle Maalesef Tanışamadım. Şuanki Başkan da Recep Tayyip Erdoğan. Acaba Senin Zamanındaki Başkan Kim Gerçekten Çok Merak Ediyorum. Buarada Ben Bunları Yazarken Mita Var Ve Civcivler Var Hem de 11 Taneelerr Umarım Hepsi Sağlıklı Büyür. Bir Şey Daha Diyeceğim ; Bana Söz Ver Harp Okulunu Kazanacaksın Ve Çok Çalışacaksın. Bunları Okurken Sesli Bir Şekilde "Söz Veriyorum Çalışıp Harp Okulunu Kazanacağım" Diyeceksin! Zorundasın Kaçamak Yok :D Sonra Tekrar Mektup Yaz Bu Sefer Harp Okuluna Başladığın Zamana Denk Gelsin. Bu Zamanlarda Sevgilin Yok Bence Sevgili İşlerine Hiiç Bulaşma. Sağlığına Her Zaman Dikkat Et, Bu Zamanki Boyun 153,5 Hatta Şuan Ölçtürdüm Babama :D Boy Egzersizleri Yapman Lazım, Spor da Yapman Lazım. Spor Yapmamış, Çevik Olamayan İnsan Nasıl Silah Tutsun Değil Mi ? Neyse Sen Derslere Daha Daha Çok Ağırlık Ver. Buarada Şuan Sayısal/Eşit Ağırlık/Sözel/Dil Hangisisin Merak Ediyorum. Şuan Sayısal Düşünüyorsun.Birde Sosyal Medyayı Sil, Discord Dışında, "Harbiyeliden Dinle" Sunucusundan Çıkma Bence. Orada Yararlı Bilgiler Veriliyor.Onun Dışındakileri Silmem Senin Yararına.. Hatta Daha Önceden Silinmiş Olması Lazım Yani Öyle Umuyorum? Daha Çok Merak Ettiğim Şey Var Süper Güç Olduk Mu? Giyim Tarzım? Arkadaşlarım? Derslerim? Puanlar? Ablam Nereyi Kazandı? Ailem Ne Yapıyor? Ailemdekiler Hayallerini Gerçekleştirdi Mi? Sorularımın Cevabı O Yılda Hazır Olacaktır Son Diyeceklerim Şunlar ; Derslerini Aksatma Spor Yap&Sağlıklı Beslen&Sağlıklı Olmaya Çalış Ve Kötü Alışkanlıklar Edinme ! 7/5/2023 Yılında Görüşmek Üzere -KENDINE İYİ BAK ASKER ! -EMREDERSİNİZ KOMUTANIM ! -GÖRÜŞMEK ÜZERE ! -SAĞOL !

Epilogue

over 2 years later

Ellerim titriyor, bunu sana nasıl söyleyebilirim ki. Normalde 7/5/2023 tarihinde mail gelecekti ama ben gelmiş olsa da fark etmedim. Üstüne 2 yıl geçti bir anda buraya girmek aklıma geldi ve...

Rmüdög ub ynzıaı. Kakadaımnza örzü imile,rd. Yaznrkae unuş ımğclığaaaay menziddşümü çhi aunl. Rüöz ldeiimr mtite lemeieinrk hbae nbe nsien. Abşo çuğsou igtit hme ed. Ayamp hre eşy diinğed. Ne y,esikmküş tanlsıtı ed bri aenhli koç b,ka uş oymovutaisnn ügzle. Aesrtli naı ycığşyaıaama müiddşnze,mü ramaanlz ğiimddel bne rıkudarm bu aalhy scdeae çih iibr o. Uyyındraok, eist,idm taçnuso etrıfam ev edsiitm molka aklmo aresk güçlü 15 laorannd nşıadımyayd.
Azmnarla uold enstüü orahsş mığaımldsaaç ımkalunld ygraaasi polu k,bşadoamlıall. 2. Zmaneu ıdkanl. Isivgel pnıtya ed. Hçi ltmuu lonmaıd. Rkee 2 ldadalntıı. Elha ntayhıa rbi önüdtüş edink trbbae. Kneined zaarr lskaa iibg nerdvi. Dinirg aaymas iinrtha znegçiavt ve 1 tnaışılç dekiinn edecim taazırelmk eerk aafaıkns arsno. Eandskner bir ımdaızy ambba kuğzumduoy yernie ödlü zmyıadı de he evte ö,lüd. Nddiileğ 1 esn ama teik ne çini amlaağdın zdeeeacn unla ardka kree lpıaant ub nes udgyusuz garotm uoğlund ne. Üünneşd işdmi irb rıhyınsa diinnek cdeeas. Itkar nanisi niedisğl hispa lona bir eielzölğ grnehhai aunsko ad. Eecdsa olasrıynuğ iniç nkdnei.
Rbi bu iyi yer leibk kndniei trmunayldıauam dşmii enyi ed eydi ıznarkıam ıçyasuoırnşl enes. Iyryopa nlaab nlaa?b pça ohooo. Dgeli 28 mlşıa gşrmiiit iiçn cuonus ıaasvn aslnis günbu skeüky. Irb de igbi ya şııtmşaılçma aadm. . Nabba ottuuk onu. Klaıdn nes. Dnesğlii ukma"ko asna bu naazmda yidor" uoranzd eskhre. Löze mieiğt röğt balna +öğkrtluo iseönc. Bbreear uokdu. Yii iitdbiirrk raap çatşııl ıklfra sütüen ed eşlerid. Aınşıtlç ed esn tvee ens ? im. Iignrd eşi. Agkltausnor yimid 50 t,l ynadaandmaı sorna ydein ay tnçige aklatsi ıcaıytlat l08t aksailt edicredön 1. Tbdğiirnkiiri zraib arplyaa ieeyşrl adıln iidğtsnie oırnabdçnl lenaei. Dğidienö ekre otn edisiml nsaa rcoub aedlh annen nsaro adıl ama 2 nnbuourc ev ınay tdietö. Irb itrga her nldıa ıntirag lieyşye oeltkre iealtkil uldo. Iexdm zlgeü yelö yaab şbii ğelid nfaal he. Ünsoysrüru lüegz a,ıdnl eblöy anrdapam ynoini ah aykaky nlaaf. Taib lodu ayin da muult mnalazra blyeö unlğoud. .
Eddiiğl mımşnaalaç aoyl lnaadıs epezny. 01. Çok ıanıfs zğidieliemdg azrordallbaı iibz. Tdenipiimz ndauıtk. Kço edsihritsit atrık mınozlasa yytpkeirsaii rkdaa eaksr çali en lcaoun o egç betbar iktgti atib ki son. De irldirmsdleie.
Tkıra ikifr rbi ne yko fdeehi aahdknık nyığaacap yo,k eesmkl thndaayaı aaafndk. Nuldo zık irb 19 adnıayş. Ya uulnoy en ouk dyiim ynie de blu işte.
Rakloa ke ykaın 10a6 bunyo. Siek noüelfşrğüö nbaba gitçe krbaııp niiiş ırt. Oryidgi ȧtlyy'aai eibl. Lcicriv,ve ,ay ntakbı gtaye yii maa sen ülöd übüyüttn aolnr. Akabsıaşn ed ıaydlnar edid snadnuo dlüö da mdaa zibe ieelvrdr aalfn en ebcen.
Rzöü ernaraktd lemirid.
Ens yıl 4 aşdıakiyn is,rknoa 19.

This user has written an update to this letter.To see what they wrote, please


Load more comments

Sign in to FutureMe

or use your email address

Don't know your password? Sign in with an email link instead.

By signing in to FutureMe you agree to the Terms of use.

Create an account

or use your email address

You will receive a confirmation email

By signing in to FutureMe you agree to the Terms of use.

Share this FutureMe letter

Copy the link to your clipboard:

Or share directly via social media:

Why is this inappropriate?